Online

  • Gäster3
  • Medlemmar0
  • Medlemmar5
  • Nyaste medlemmen
  • totalt antal registrerade medlemmar5
  • flest online någonsin:32

Några ord om Runöfestival-gigget.

12 aug 2012 : 09:20 Kommentarer: 0 Visningar: 42
run.jpg
Diktatorn
Inlagd av Diktatorn
RunpnetozJag erkänner... Detta var nog första gången som jag känt mig lite nervös inför ett gig och jag tror att även de andra killarna håller med. Allt kändes liksom så fel på något sätt. Ingen hade ens hört talas om platsen vi skulle till... Åkers Runö.
Vi hade placerats i en närmast morbid lineup av band, inklämda mellan Panetoz och Patrik Isaksson. Vi hade inte heller våra kära Hiwatt-förstärkare med oss, som brukar hjälpa oss när det hettar till. Vi hade fått information om att det skulle finnas Marshall stärkare på plats, så vi chansade och tog bara med oss gitarrerna. När vi efter en timmes skumpandes och promenerande rakt ut i spenaten väl kom fram till festivalen så stod där 2 st Laney förstärkare... I det ögonblicket var jag helt säker på att detta skulle bli en mardröm.. Men tänk så fel jag hade där!

 

Det enda man kan bli lite ledsen över var det skrala publikdeltagandet. Annars så kommer nog detta ses av oss som ett klassiskt Derby Sthlm-höjdar gig. Arrangörerna var helt fantastiska. Vi delade tillsammans med de otroligt härliga grabbarna i Panetoz på den absolut schysstaste loge jag varit i. Det blev partystämning där inne, så pass att man nästan höll på att glömma spelningen. Skönt att se kändisar som faktiskt inte drabbats av diva fasonerna än.
RunPatrik Isaksson var väl mer vad man kunde förvänta sig av en stjärna... Världsklass-röst som tråkar skiten ur en gammal punkare... Han kom, spelade... och drog innan någon ens förstått vad som hänt.
Även förstärkardebaklet ordnade sig. Ljudkillarna som arrangörerna bistod med var inte bara extremt hjälpsamma utan också extremt duktiga och trevliga. Laney-stärkarna fick de att låta som gamla rör Marshalls. Det var inspirerande att få stå på en lite större scen, så man fick ADHD'a loss ordentligt. Jag flippade ur till den graden att "tjockisgubben" åkte på en muskelbristning i vaden... Men det var det värt smile .
Vi är efter gigget helnöjda över insatsen utifrån de ovan nämda, makabra, förutsättningarna och jag tror arrangörerna var nöjda över vårat bidrag till festivalen. De ville åtminstonde ha dit Derby Sthlm igen nästa år och det är ju taget. Då hoppas jag verkligen att många Derby Dogs dyker upp!
Tags: Inget

Om artikelskrivaren

Diktatorn

0 Kommentarer

Hitlåtar

Inga kommentarer ännu