Online

  • Gäster3
  • Medlemmar0
  • Medlemmar5
  • Nyaste medlemmen
  • totalt antal registrerade medlemmar5
  • flest online någonsin:32

Mixat

24 nov 2011 : 06:51 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 37
Tycker tryckeriet har gjort ett förbaskat bra jobb...
Tycker tryckeriet har gjort ett förbaskat bra jobb...
 Inget
30 okt 2011 : 19:29 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 34
Se till att bli medlem i den nya Facebook gruppen "Derby Sthlm Ext."
Se till att bli medlem i den nya Facebook gruppen "Derby Sthlm Ext."
 Inget
24 okt 2011 : 16:05 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 37
rnDet blev en minst sagt magisk kväll då vi delade scen med Wall of Clash och Topper.
rn
Image4.jpgDet blev en minst sagt magisk kväll då vi delade scen med Wall of Clash och Topper. Ett välbesökt event där vi körde igenom settet för sista gången med detta set.nnNu skall vi ta oss tiden att skriva lite nya låtar, spela in första plattan och ev. få till en video. Vi har dock bokat den 3'e december med Mårres Punk gubbar på RoQ samt den 10 dec med Topper igen på Snövit.nnDet var härligt att se så mycket glada människor på snövit och återigen så fick vi bevis på att det vi gör med Derby Sthlm faktiskt upskattas av åhörarna och det känns skitkul.nnJag hoppas webadmin tar sig tiden att publicera lite bilder och Videosnuttar från kvällen.nnVill passa på att tacka Topper och Wall of Clash för deras fantastiska framträdanden. Världsklass!
rn
 Inget
20 okt 2011 : 15:14 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 48
Så därför kör vi vår tredje kväll på Snövit tillsammans med TOPPER och WALL OF CLASH.nnLördagen den 22 oktober är datumet och platsen är Snövits källare, Ringvägen 147.nnDet gäller att vara där i tid för kl 20.30 går DERBY STHLM på som första band för kvällen.nnEfter oss spelar WALL OF CLASH ca 21.15 och avslutande TOPPER ca 22.00.nnVälkomna till en röjarkonsert där punken härskar och alliansen behandlas som de fascister de är.
Derbyslogan.pngSå därför kör vi vår tredje kväll på Snövit tillsammans med TOPPER och WALL OF CLASH.nnLördagen den 22 oktober är datumet och platsen är Snövits källare, Ringvägen 147.nnDet gäller att vara där i tid för kl 20.30 går DERBY STHLM på som första band för kvällen.nnEfter oss spelar WALL OF CLASH ca 21.15 och avslutande TOPPER ca 22.00.nnVälkomna till en röjarkonsert där punken härskar och alliansen behandlas som de fascister de är. nnp.s.nnNya nummer av Fanzinet "Shaggy letar ledtrådar" har kommit ut och finns kanske tillgängliga på konserten...nnd.s.
 Inget
15 okt 2011 : 00:00 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 37
rnrn
rn
03.jpg
rn
 Inget
11 okt 2011 : 19:14 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 34
rnDet blev en gemytlig fredag på snövit.
rn
Det blev en gemytlig fredag på snövit. Tyvärr så droppade de flesta in efter att vi hade spelat, men det gjorde inte oss något. Vi hade skitkul och jag tror det gick fram till de som behagat komma tidigt. Ni skall ha jättetack! All in all så tycker jag vi gjorde en klart godkänd insats, men tyvärr så var blev det inte något godismannen-läge. Den spelar bara då publiken röjer i paritet med bandet och så var inte fallet den här kvällen. Vi hoppas kunna lägga upp lite bilder och någon videosnutt från gigget.
rn
 
rn
Nu blickar vi framåt till gigget den 22'a oktober tillsammans med Topper och Wall of Clash. Vi kommer bli enormt besvikna om vi inte kan lyckas med att slå ett publik rekord den kvällen. Derby Sthlm kommer dock åter igen vara första band så vi skulle verkligen uppskatta om ni kunde komma till 20:00.
rn
 
rn
Sköt om er vänner!
rn
 Inget
16 sep 2011 : 15:24 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 37
rnNu finns det tröjor till försäljning igen.
rn
Nu finns det tröjor till försäljning igen. Alla storlekar alla färger. Beställ här från sidan. Vi har även knappar(badges) till försäljning för en tia/st.
rn
 Inget
14 sep 2011 : 23:05 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 28
rnHur kul var inte det här på en skala...
rn
Hur kul var inte det här på en skala... ?nnDebutspelningarna avklarade och det gav mersmak så inåt h-e...nnVilken fantastisk publik vi hade båda kvällarna! För att citera KSMB; "Jag har aldrig blivit så här svettig av värmen från folk..."nnStort tack till er i publiken och ett stort tack till banden vi spelade med på Snövit och Kafé 44. Det här gör vi om!nnEtt jättetack till Tompa Eken, Jujja och alla andra ULTRA-profiler... Utan er...nnFör de som missade våra spelningar får ni ett videoklipp att förlusta er med.nnrnrnrnrnrnrn
rn
 Inget
05 sep 2011 : 13:14 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 28
rnNu finns både The Blick och Demontering!
rn
Nu finns både The Blick och Demontering! för nedladdning och lyssning här på sidan. Jag fick gå ner i repis och fimpa mitt bakgrundsylande... Kanske lägger vi upp den versionen också (NOT) men vi ger er ett exempel på trummisens väna stämma när han följer Leffes och Uffes tradition här på derbysthlm.se med att leka Phil Collins...nn
rn
 Inget
05 sep 2011 : 08:28 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 30
rnEn liten miss från webmasters sida har inneburit att det inte har gått att ladda hem The Blick från vårt filarkiv.
rn
En liten miss från webmasters sida har inneburit att det inte har gått att ladda hem The Blick från vårt filarkiv. Nu är felet avhjälpt så nu finns låten för nedladdning för medlemmarna på denna sida. Vi kommer snart att lägga upp senaste alstret Demontering!. Måste få Uffe att ta bort webmasters ostämda fyllepipa först...
rn
 Inget

Hitlåtar

Inga kommentarer ännu