Online

  • Gäster1
  • Medlemmar0
  • Medlemmar5
  • Nyaste medlemmen
  • totalt antal registrerade medlemmar5
  • flest online någonsin:32

Mixat

08 maj 2011 : 19:59 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 35
image7.jpg
Tjing Derby dogs!
Tjing Derby dogs!
Detta är det första officiella inlägget på den blogg där jag tänkte dokumentera de framsteg vi gör med att forma bandet och den världsliga revolution mot kapitalet och egoismen…. Sedan hoppas vi också kunna skapa en och annan halvhyfsad låt…
Kort om bandet…
Initialt hade vi även med min gamla vapendragare från Kabinettet Robban, men det var så svårt att få ihop repen så jag lessnade och lade således ner bandet och bestämde mig för att fortsätta med mina studioprojekt (Legalizers Sound System). Enormt besviken över att ha kommit till insikten att åldern hade gjort oss alla till slöa, små tjocka nöjdisar… Så allt lades ned. Dock så hade jag ju fått tag i den fantastiska replokal under Långbo mentalsjukhus, så den ville jag inte släppa, så jag bestämde mig för att flytta studion dit istället. Även Turbo och Jeppe var hängivna cubase-hempulare så de undrade om de fick använda lokalen, likväl som Leffe som ville starta ett eget band istället… Även han ville utnyttja lokalen så efter ett antal sporadiska samproduktioner så bestämde vi oss för att ge band-försöket en ny chans. Vi plockade in Turbos gamla Klägg och Simon and the Problemchilds basist Stefan Engblom… så det vi har nu är ett gammalt Ultrahuset-All star-team med Leffe från 3’e Könet, Turbo och Stefan från Klägg/Simon samt mig själv från Kabinettet.nnFör att ha någon att jävlas med så har vi våran not och harmonilära-onanist Jeppe på Keyboard.. Som gammal The Damned fan så kan man inte ha ett band utan Hammond. F.ö så är det viktigt att ha någon som läxar upp oss i harmonilära med jämna mellanrum… Precis som vi andra bryr oss… Som härliga Topper så spot-on klargjort…. Once a punk, allways….
Namnet…
För att slippa spekulationer så håller jag den historien så kort och riktig som möjligt..nnDet finns 2 tok-bajare och 2 tok-råttor i gänget samt en som säger att han är en råtta men ärligt… Det krävs mer än att veta sidnumret till text-tv’s resultatservice för att få bli kallad supporter…
Politik.
Vi seglar alla olika långt ut på vänsterkanten så även om det inte alltid råder total enighet i sak så har vi en main issue gemensamt…. Vi måste blåsa bort borgarpacket från makten med gammal hedelig punk och direktaktion… När vi klarat av det så kan vi börja fightas internt . Vi har för närvarande lyckats repa in 5-6 nya rykande färska dängor.. en del med text andra är i sin vagga. Det man kan säga att det är det klart bästa gäng jag varit en del av…. Jag hoppas ni kommer tycka detsamma. Vi kommer ha som målsättning att spela in en platta om året vilken vi egenproducerar i våran studio i Repokalen.
När blir premiärgigget?
Vi hoppas utföra det någon gång under sensommaren… Vi vet inte vart än men vi hoppas kunna få göra det på Kafe 44 då vi alla är rörande överens om att vi skulle vilja hylla Tompa Eken för det engagemang han visat under hela våran ungdom och fram tills idag. Han har gett oss så mycket så det är det minsta vi kan ge tillbaks. Jag skall försöka uppdatera denna sida så ofta det går så…nnStay Tuned!
/Uffe

 Inget
07 maj 2011 : 23:03 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 35
video08.jpg
Nu finns vi här på nätet också.
113692578291 Nu finns vi här på nätet också. Till massornas nöje och till elitens förtret. Det är dags att slå tillbaka med en rak vänster i egoismens fula tryne som sticker upp både här och där.
Som MC5 sa: "It's time to decide whether you are gonna be a part of the problem or a part of the solution... Kick out the jams mother fxxxers!"

 Inget

Hitlåtar

Inga kommentarer ännu