Online

  • Gäster1
  • Medlemmar0
  • Medlemmar5
  • Nyaste medlemmen
  • totalt antal registrerade medlemmar5
  • flest online någonsin:32

Gammalt

26 maj 2013 : 12:53 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 109
leffe_gitarr.jpg
Många nya trevliga bekantskaper stiftades i går.

Image7Många nya trevliga bekantskaper stiftades i går. Stället ”SKÅL” och dess personal samt bandet Ligisterna som vi fick äran att dela scen med. De var precis så bra som jag fått höra innan och jag hoppas vi kan hitta fler tillfällen framöver då vi får dela scen med dem igen. Bra med folk kom det också även om vi också delade kvällen med en Champions League final, där fel lag uppenbarligen vann. Innan jag kommer till att skriva om gigget så måste jag berätta lite om hur saker var när vi var unga.

 Inget
03 jan 2013 : 05:33 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 79
derbyskivan21halffront_1024x775.png
DERBY STHLMs platta "Den Moderna Tidens Pirater" kan beställas på 2 sätt f.n.

CdboxshotDERBY STHLMs platta "Den Moderna Tidens Pirater" kan beställas på 2 sätt f.n. Dels via Bengans skivshop:(Se länk) http://www.bengans.se ...eller så närvarar ni vid något av de gig vi genomför och köper den där..

God Fortsättning önskas från oss!

/DERBY STHLM

 Inget
31 dec 2012 : 16:44 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 92
video14.jpg
...och DERBY STHLM vill passa på att tacka alla som vi spelat med, spelat för och som har spelat oss.

Derby Walla Scen2...och DERBY STHLM vill passa på att tacka alla som vi spelat med, spelat för och som har spelat oss.

Vi ses 2013 på ett spelställe nära dig.

Tack!! /DERBY STHLM

 Inget
14 okt 2012 : 13:26 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 71
klaegg2.jpg
Vilken kväll.

Image7Vilken kväll. Jag tror vi alla kan hålla med om att den kommer bli historisk. Vi visste att det skulle bli mycket folk men även där så överträffades förväntningarna. ROQ som för kvällen hade en ny personal som vi inte kände sedan tidigare, visade åter igen att de har en policy att se till att dess gäster skall må bra. Börjar bli en stående fras, men det måste ändå nämnas… ROQ’s personal är världsklass! Vi blev också serverade en ljudkille av rang, Ludde som till vardags rattar ljudet till storheter som ”Di’ sma under jordi”, gjorde ett helt fenomenalt jobb att hålla reda på alla de band som äntrade scenen. Att sedan Ludde visade sig vara en jävligt trevlig och kul kille gjorde ju inte saken sämre. Ludde är alltid välkommen att ratta ljudet åt oss igen. Stort tack Ludde för din sköna humor och engagemang!Leffe, som jobbat hårt med att få logistiken att funka, måste vara tok-nöjd. Även om banden hade lite svårt att lyda regeln max 2-3 låtar / kupp-band (ere punk så ere) så lyckades vi sånär hålla den uppsatta tidsplanen, tyvärr lite på bekostnad av den tid som vår fantastiska DJ (Putte-klägg) skulle ha haft. Nåväl… På den tiden Putte fick så visade han verkligen att han är en super DJ. Jag var lyrisk under hans DJ slottar, då han lät favoritlåtarna flöda ut ur systemet, smakfullt avvägt så varvade han klassiska punkhits med grooviga Reggae/Roots/SKA klassiker. Nästa event så kommer vi ge Putte mer tid. Jättetack Putte! Och så till alla de band som var med och förgyllde kvällen.

 Inget

Hitlåtar

Inga kommentarer ännu