Online

  • Gäster1
  • Medlemmar0
  • Medlemmar5
  • Nyaste medlemmen
  • totalt antal registrerade medlemmar5
  • flest online någonsin:32

Milstolpar

24 feb 2013 : 13:57 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 84
5685.jpg
Nu ser vi fram mot spelningen på Köttgrottornas 30-årskalas på Debaser slussen.

Nu ser vi fram mot spelningen på Köttgrottornas 30-årskalas på Debaser slussen. Det kommer bli kanon att få gästa scenen när ett av våra favoritband firar sin födelsedag. Lita på att vi kommer att vara taggade. Biljetter till kalaset hitar ni här: KÖP BILJETT!

 Inget
12 aug 2012 : 09:20 Inlagd av Diktatorn Kommentarer: 0 Visningar: 40
run.jpg
Jag erkänner...
RunpnetozJag erkänner... Detta var nog första gången som jag känt mig lite nervös inför ett gig och jag tror att även de andra killarna håller med. Allt kändes liksom så fel på något sätt. Ingen hade ens hört talas om platsen vi skulle till... Åkers Runö.
Vi hade placerats i en närmast morbid lineup av band, inklämda mellan Panetoz och Patrik Isaksson. Vi hade inte heller våra kära Hiwatt-förstärkare med oss, som brukar hjälpa oss när det hettar till. Vi hade fått information om att det skulle finnas Marshall stärkare på plats, så vi chansade och tog bara med oss gitarrerna. När vi efter en timmes skumpandes och promenerande rakt ut i spenaten väl kom fram till festivalen så stod där 2 st Laney förstärkare... I det ögonblicket var jag helt säker på att detta skulle bli en mardröm.. Men tänk så fel jag hade där!

 

 Inget

Hitlåtar

Inga kommentarer ännu