Tack Valla Scen och ni som kom dit igår

29 apr 2012 : 09:55 Kommentarer: 0 Visningar: 1,609
derby_walla_scen2_.jpg
Diktatorn
Inlagd av Diktatorn

Visst kändes det initialt lite trist att inte fler dök upp, men som kvällen utvecklades sig så var vi toknöjda ändå. Walla scen, vars existens är hotad, är nog ett av de roligaste och kärleksfulla ställen man kan få äran att spela på. Detta är en känsla som vi alla i D.S delar. När man sedan en kväll som denna får dela scenen med kulturstorheter som APA och VBS så spelar det inte så stor roll om det inte är fullsatt i publiken.

DOCK skall tilläggas att de som kom också bidrog till den lyckade kvällen. Det var ett härligt gäng som röjde friskt och visst fasiken blev det drag. Både APA och VBS gör kanon gig och jag hoppas vi får göra om denna kväll med samma line-up av band i framtiden... Sköna killar med hjärtat på rätt sida.

Även vi (Derby Sthlm) gör ett klart godkänt gig.. Det hördes inte riktigt på scen hur det lät, men det kändes bra och det var framför allt jävligt kul och det är ju det som är det viktiga

Slutligen vill jag återigen göra er uppmärksamma på att Walla scens existens är hotad och jag hoppas ni alla tillsammans med oss (DS) ställer upp och stöttar arrangörerna till stället om de behöver det framöver.

Tack alla för ännu en otrolig kväll!

/Uffe

Tags: Inget

Om artikelskrivaren

DiktatornDen här nyhetsartikeln är från DERBY STHLM
https://derbysthlm.se/news.php?extend.85